welcam2 too blog aku yg xseberapa ne okeh kwn2 :) ak nak ucap tanx yg dah jadik following aku..jan lupa tinggal kan link kat chatbox ak yg tersembunyi etu hehe !jan kutuk2 blog ak ne oke ak tau ne blog yg xcantek :) tanx suD kunjung sini

February 3, 2011

nEw eaRphOn :p

pandagan biut :p

pandagan mereng :p


nEh aQ beLi kemarin hahahkkk cute tak...
i like banda cute,sweet mcm coklet n strawbery...hahahhakkk!!!
(start sua aq mngada tuw):p
emmm ne earpHon aq yG baru yG lama da rOsak cian :"((...al-maklum lah kan..
aq xhidUp tanpa musIc :p hahahakk mnipu lae baa...xda tu hobi qu sebenar nya...
kalu benda tu dah kat tlinga biar mama aq pgil aq xkan dgr :p (jahatnya aq)huhu~~
apa kata org "music tue menenang kan kalau ta dgr" betol x??betol jak la k.....
sEmua benda kesayangan qu aq nak promo tak jual tau...hehekkk :p
like aww ^^

4 comments:

~NaJwA~ said...

perrgghh.. cmel gle.. bli kt ne??

^tEntanG diRi Que^ said...

hehhehekkk...kat kedai la mana ag... :p neh ada kat sabah jer..upsss salah...bnyk gak tu kat smnanjUng ^_^
huhuhuhuuuu....

Winnie Bunny said...

wahhh comel nya earfone dia..teringin gak nak cari earfone cute cam ni..

^kiSah sI gaDis LesUng PiPi^ said...

heheh,,yakew....bnyk kat kdi huhu~~bnyk plihan....mcm2 ada :p
xtipu seriusly neh :)