welcam2 too blog aku yg xseberapa ne okeh kwn2 :) ak nak ucap tanx yg dah jadik following aku..jan lupa tinggal kan link kat chatbox ak yg tersembunyi etu hehe !jan kutuk2 blog ak ne oke ak tau ne blog yg xcantek :) tanx suD kunjung sini

February 3, 2011

imPian akan jaD knyataan??

comel tak??bg aq neh nmpak sweet^_^



bukan neh je impian aq yg blm tercapai bnyk g la t aq uplod pic yg len tu k......urmmm...
aq rasa mcm xda mood nk cerita ag...small prob pun bole jd besar btol x??
emm aq rindu dya baa eh~~ kamu pam juak tu kan klu org yg tgh felling lOve neh kan2....
taD aq un9 chat kejap dya dah uot!apa kamu rasa mcm tu??pas2 aq bc wall dya pon...
mcm d 7 kan kat aq jak....taP mang pon kot...kalu ea kan...aq x pernah pOn terpikir nak perbodoh kan dya...dya pam ka juak tu erti syg ya....pegorbanan yg penting ikk mana2 la k la...continue
-TQ yG baCa-
^_^

like aww ^^

2 comments:

Winnie Bunny said...

ehemmm nak kawin dah ke ada gambar cincin tu kekekke

^kiSah sI gaDis LesUng PiPi^ said...

ehehhehe~~xde ar nak kwen :p
tuw just angan2 nak bg kat sweet heart la kata kan zass layan jew...:p