welcam2 too blog aku yg xseberapa ne okeh kwn2 :) ak nak ucap tanx yg dah jadik following aku..jan lupa tinggal kan link kat chatbox ak yg tersembunyi etu hehe !jan kutuk2 blog ak ne oke ak tau ne blog yg xcantek :) tanx suD kunjung sini

March 8, 2011

nak jaD photograpy berjaya bah =D

hah nak tengok tak neh la hasil yg aq edit2 ahha! saja jak neh baa..
suka aq edit2 neh...luv sgt...huhu...btw aq neh teda bakat pon
setakat yg aq tau skrg neh hnya guna photoscape jew..
if korang2 yg baik aty tuw ble la g tau kat aq kalau2 ada
cara lain lagi nak edit ok.. =D chaw cinchau...salam..

Add caption
like aww ^^

1 comments:

Miss Tatie said...

mari join contest ini dan menangi hadiah2 menarik.. rugi tak join!!! siapa nak belanja awek/pakwe menonton wayang di Platinum Suite The Curve, wang tunai tuk shopping, baju MNG dan kasut dari HGF... jum join! tarikh tutup 31 March...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html