welcam2 too blog aku yg xseberapa ne okeh kwn2 :) ak nak ucap tanx yg dah jadik following aku..jan lupa tinggal kan link kat chatbox ak yg tersembunyi etu hehe !jan kutuk2 blog ak ne oke ak tau ne blog yg xcantek :) tanx suD kunjung sini

February 1, 2011

keGemaRanQue :' )

cincau miLo & jUz tembiKai+susu

mY cenTucy !! :p

huRmm2... :)) taDi aQ jLn p bndR ma kakakQue..
sEmpat g sinGgah p 3 huruf neh n d kenali tMpt pcik tua yg x pndi stop senyOm ;p(kfc la tuw)
& p kat restOran baRu buka gak la d 'taWau' ne sBla je ngn kFc tuw..:))
nama restoran tuw waNgi chiken rice kalau xslap..uhuhuhu...
syiOk gak tPi aq mng pEnat n mnganTok gilak la tEm jLn tu..ahahha..
tuw pon sebenar nya trun bnDr nak ambEk barang n beLi brg2 ruma jerrr..
ehheheh dah alang2 pnt jLn kan singah la...
hah Yg air kat atas tuw woww!!srUpp...haUs plak tgOk ahahahh!
kat restOran tuw..cuTe kan caler tuw :p pink+coklet..uhhuuuu~~
haah yg kat tmpt pcik tua tu..mang febrotttt aque eh!!ahahahkk..
sapa2 nak jLn tGok jer kFc jan luPa aQ !!zass..ahahahhakkk...emmm k laa t continue..
daaaaa....ada ag nk tlis neh :))
like aww ^^

2 comments:

saraeisyabalqis said...

nak cheeze wedgeess tuuuu;p

^tEntanG diRi Que^ said...

huhuuh~~amek jee lau ble :P