welcam2 too blog aku yg xseberapa ne okeh kwn2 :) ak nak ucap tanx yg dah jadik following aku..jan lupa tinggal kan link kat chatbox ak yg tersembunyi etu hehe !jan kutuk2 blog ak ne oke ak tau ne blog yg xcantek :) tanx suD kunjung sini

February 7, 2011

>^.^< aq sYg dya!!

hmmm...kami dah ok dah ^^
aq xtaw la mcm aq baru dpt smgt nak idop plak smlm..ahahah!!
coz slma kami xok tuw..aq rasa mcm nak sakit jak tau tak!ishk2x..
neh la kalau aq da telampau syg kat org tuw kan2...
mati pon aq sngup utk dya!hahh da tahap raja atas raja neh!
:')) none too say la..taP kan aq betol2 syg dya..n aq pcaya dya xkan men2 gak kat aq neh!
pagi neh aq bgun lewat gak taP tido nya awal ahahah!!pa nak jadi la lo xde keja da!
adoii mcm la pena bangon awal aq neh :p huahuahua!
ish mcm na ag aq nak perbaharui blog aq yg jelek neh ar..huhuhu~~
adoiii...aq neh dah xda keja lansung bambong jak kat ruma!
adap letop 24 jam kalau bole!pa nak jadi neh..mggu neh aq blek kmpg..
sooo..xtersentuh la blog ksygan aq neh!!lama ag kot baru on blek ^^
papa pon aq mish ma korang2 suma neh...(sapa ya)
eheheh terutama permata jantung hati aq la..

like aww ^^